Ons team

PRESENTATIE

Het eerste contact wordt gelegd door onze accountmanagers. Zij presenteren het platform aan schoolbestuurders die interesse hebben en denken mee over de meerwaarde ervan voor de school. Op basis van het gesprek wordt een offerte gemaakt.

Implementatie

Als de offerte getekend is richten onze implementatie adviseurs de gekozen modules van het eLoo platform voor de school in. Dit gebeurt op basis van een tijdpad en heldere afspraken over wat wij van de school verwachten en wat de school van ons kan verwachten. Wij zorgen voor een handleiding waarmee de school de koppeling kan maken met het leerlingvolgsysteem en / of AFAS. En wij leveren een format aan voor de gegevens die wij van de school nodig hebben. Als de inrichting klaar is volgt een instructie, een ‘knoppencursus’, voor gebruikers.

TRAINING

Voor scholen die behoefte hebben aan meer inhoudelijke vaardigheden bij het gebruik van de modules hebben wij trainingen ontwikkeld op het gebied van observeren, feedback geven, data analyseren en kwaliteitsbeleid formuleren en monitoren.

SUPPORT

Na de instructie blijft eLoo vanzelfsprekend beschikbaar voor vragen, hulp of advies. Ons supportteam is vijf dagen per week van 8:30 – 17:00 bereikbaar. De adviseurs vragen goed door, hebben ervaring met onderwijs en zijn de experts als het gaat over de toepassings- en inrichtingsmogelijkheden. Dat kan telefonisch: 030 – 290 12 55 of per mail:

Ook werken bij eLoo?

Onze scholen

Meer dan 850 scholen in Nederland, Vlaanderen en Caribisch Nederland maken gebruik van ons platform. Nieuwsgierig naar hun ervaringen? Wij brengen je graag in contact met schoolleiders die als referent willen optreden.

Onze modules zijn tweetalig. Met één druk op de knop switch je eenvoudig van Nederlands naar Engels (or just the other way around). Voor onze Caraïbische scholen zijn enkele modules vertaald naar Papiaments. Een vertaling naar andere talen is vaak ook mogelijk.

over eLoo

eLoo werkt samen

Wanneer een schoolteam meer vaardigheden nodig heeft, dan kan eLoo daarin voorzien met trainingen. Wij werken daarbij samen met vijf belangrijke partners. Wij garanderen dat hun aanpak en producten aansluiten op ons platform.

ONZE SAMENWERKINGSPARTNERS ZIJN

Het eLoo platform heeft een duidelijke meerwaarde voor AFAS, de belangrijkste HR-software voor het onderwijs.

De Alliantie voor Werkend Onderwijs
voor het opleiden en verder scholen van docenten.

ThiemeMeulenhoff, de uitgever die werkt aan SMART LEARNING. Methoden als bron, niet meer als gids.

over eLoo | Stichting OOK

De Stichting OOK doet onderzoek naar onderwijskwaliteit
en begeleidt scholen hierbij

Van Loo en partners, het adviesbureau van Math van Loo,
voor trainingen die kwaliteitsinnovaties ondersteunen