Partners

AFAS

AFAS levert software voor o.a. de onderwijssector. De DOT en de BOOT zijn een welkome aanvulling in de personeelsinformatiesystemen van AFAS in het onderwijs. Vanaf 2017 zal een rechtstreekse koppeling bestaan voor alle scholen die gebruik maken van AFAS en van onze tools.

It’s Learning

De grootste leverancier van elektronische leeromgevingen (ELO’s) in Europa en de Verenigde Staten. De Leerstofplanner biedt scholen de interessante mogelijkheid studiewijzers op de ELO te voorzien van doorlopende leerlijnen en valide toetsen.

SLO

SLO heeft als nationaal expertisecentrum leerplanontwikkeling een publieke taakstelling in de driehoek beleid, praktijk en wetenschap. SLO streeft naar inhoudelijke samenhang in het onderwijs. De leerdoelen van SLO worden in de Leerstofplanner actueel gehouden met een automatische koppeling.

Docent plus

de ontwikkelaars van het RTTI-valideringssysteem staan achter de ontwikkeling van de Leerstofplanner, waarin alle leeractiviteiten en toetsen RTTI gevalideerd worden.

Magister

Magister is het grootste leerlingvolgsysteem in het Nederlandse voortgezet onderwijs. Scholen die de DOT gebruiken kunnen uit Magister rechtstreeks gegevens ophalen die nodig zijn om de DOT handig te laten werken.

LinQue Consult

LinQue Consult biedt organisatie- en onderwijsadvies en ondersteunt scholen bij de ontwikkeling van hun kwaliteitszorg en -cultuur, het (nieuwe) onderwijsconcept en het versterken van het pedagogisch didactisch klimaat. Zij zijn als geen ander bekend met onze tools en ondersteunen onze dienstverlening aan scholen in de vorm van advies, training, coaching en begeleiding bij de implementatie van de DOT, BOOT en SET.

Aangesloten bij

<

VDOD – Vereniging Digitale Onderwijs Dienstverleners

De vereniging heeft als kerntaak de belangen van de leveranciers van systemen en diensten in het onderwijs te dienen.

CPION – Centrum voor Post Initieel Onderwijs Nederland

De centrale organisatie voor het toetsen, diplomeren en registreren van postinitiële opleidingen