Je bekijkt nu ‘Mijn eLoo’ is live!
'Mijn eLoo' is live

Vanaf 1 september log je in via mijn.eloo.nl en heb je direct toegang tot de modules van het eLoo platform.

Wat verandert er voor jou?

Voor jou verandert er weinig, behalve dat het inlogproces via ‘Mijn eLoo’ een stuk eenvoudiger wordt. Vanaf vandaag is het namelijk niet meer nodig om voor elke module apart in te loggen. Door één keer in te loggen heb je direct toegang tot alle eLoo modules waar jij de rechten voor hebt. Je kunt gewoon inloggen met je huidige inloggegevens.

Verder wordt je via ‘Mijn eLoo’ op de hoogte gebracht van alle belangrijke informatie. Hierdoor kunnen we je sneller informeren over ontwikkelingen op het eLoo platform, zodat je altijd op de hoogte bent en de modules optimaal kunt gebruiken.

Waarom Mijn eLoo?

Dit jaar is de Analysemodule gelanceerd waarmee we de eerste stap hebben gezet van losse modules naar een geïntegreerd platform. Om de volledigheid van het eLoo platform te benadrukken en om de toegankelijkheid te optimaliseren, wordt ‘Mijn eLoo’ nu toegevoegd

Met ‘Mijn eLoo’ streven we naar een nog betere klantbeleving en willen we het klantcontact verder optimaliseren. Voor het gebruikersgemak word je de komende maanden automatisch doorgestuurd van de huidige inlogpagina’s naar ‘mijn eLoo’. Vanaf 1 januari 2024 zullen deze inlogpagina’s komen te vervallen.