De Ontwikkelmodule (BOOT) geeft zicht op professionele ontwikkeling. Het geeft docenten, schoolleiders en onderwijsondersteuners eigenaarschap over hun ontwikkeling en voorziet hen van houvast en structuur in dit proces. 

360° feedback

Met de Ontwikkelmodule kunnen onderwijsprofessionals eenvoudig feedback opvragen bij collega’s, leidinggevenden en leerlingen. Door deze feedback aan te vullen met een zelfevaluatie en met voorbeelden van reeds ontwikkelde competenties, beheren zij hun portfolio. Vervolgens delen zij dit met hun direct leidinggevende, als voorbereiding op een ontwikkelgesprek. Op deze manier wordt de professionele ontwikkeling gestimuleerd en kan er effectief gewerkt worden aan verbeterpunten en groei binnen het onderwijs.

Effectieve gesprekken

Met de Ontwikkelmodule kan er eenvoudig een uitnodiging verstuurd worden en een afspraak gemaakt worden. Dit kunnen zowel voortgangsgesprekken als ontwikkel- of eindgesprekken zijn. De zorgvuldig opgebouwde gespreksformulieren bieden structuur en zorgen voor een effectief gesprek.

BOOT Ontwikkelmodule professionele ontwikkeling school eLoo

Koppeling met AFAS en andere mogelijkheden

Er kan een koppeling gemaakt worden met AFAS om personeelsgegevens te synchroniseren en het bekwaamheidsdossier aan te vullen met bestanden uit de Ontwikkelmodule. Benieuwd wat er nog meer mogelijk is? Bekijk dan hier alle aanvullende opties.

Inrichting op maat

eLoo richt de Ontwikkelmodule voor elke school op maat in. Onze adviseurs vragen door op strategische doelen, het vigerende HR-beleid en de actuele gespreksregeling van de onderwijsorganisatie. Op basis van voorbeelden en standaarden richt eLoo de Ontwikkelmodule voor elke medewerker zo in, dat de gewenste professionele ontwikkeling in beeld komt met de 360° feedback.

Benieuwd?

Ben je benieuwd hoe de Ontwikkelmodule werkt? Neem dan contact met ons op. We voorzien je graag van informatie door middel van een vrijblijvende presentatie, online of op locatie. In sommige gevallen is het ook mogelijk om toegang te krijgen tot een demo omgeving. Vraag gerust naar de mogelijkheden.

veelgestelde vragen