Hoe werken wij?

De modules van het eLoo-platform worden voor elke school op maat ingericht. Onze adviseurs begeleiden en adviseren scholen om dit traject soepel te laten verlopen. Er worden heldere afspraken en een tijdspad vastgesteld zodat beide partijen weten wat ze moeten doen en welke verwachtingen er zijn. Veel aandacht gaat naar het implementatieplan, dat er voor elke onderwijsorganisatie anders uit kan zien. Belangrijke aandachtspunten zijn: draagvlak, bestaand beleid, gewenste innovatiedoelen, interne communicatie en projectaanpak. Als blijkt dat training in een of meer vaardigheden gewenst is, kan eLoo daarin voorzien door de samenwerking met vijf belangrijke partners.

Ons team

Over het team

Ons Support- en Implementatieteam is vijf dagen per week van 8.30u tot 17u beschikbaar. Adviseurs van eLoo vragen goed door, hebben ervaring met onderwijs en zijn de experts als het gaat over de toepassings- en inrichtingsmogelijkheden van het eLoo-platform. Na de inrichting worden er één of meer instructiesessies verzorgd.

Na de instructie blijft eLoo vanzelfsprekend beschikbaar voor vragen, hulp of advies:
support@eloo.nl / 030 290 12 55.

Ook werken bij eLoo?

Bekijk onze vacatures

Onze scholen

eLoo ontwikkelt sinds 2014 software voor en in samenwerking met scholen. Het eLoo-platform bestaat uit modules die in de praktijk nodig blijken. Dat lukt ons door goed te luisteren naar wat nodig is. En door systematisch te evalueren. Inmiddels sloten scholen meer dan 1000 licentiecontracten met eLoo af.

Nieuwsgierig naar hun ervaringen? Wij brengen je graag in contact met schoolleiders die als referent willen optreden.

Een overzicht van alle scholen die met het eLoo platform werken, in Nederland, Vlaanderen en Caraïbisch Nederland, vind je op deze actuele kaart. Onze modules zijn tweetalig. Met een druk op de knop van Nederlands naar Engels (or just the other way around). Voor onze Caraïbische scholen hebben we sommige modules vertaald naar Papiemento. Een vertaling naar andere talen is vaak ook mogelijk.

eLoo werkt samen

eLoo werkt intensief samen, niet alleen met alle scholen, maar ook met vijf partners waar wij achter staan, omdat hun aanpakken en producten goed zijn. Het eLoo – platform en deze vijf partners maken motiverende innovaties mogelijk voor leergierige scholen.

Onze vijf partners zijn:

AFAS, voor de belangrijkste HR-software voor het onderwijs. Het e-Loo platform heeft een duidelijke meerwaarde voor AFAS.

De Alliantie voor Werkend onderwijs
voor het opleiden en verder scholen van docenten.

ThiemeMeulenhoff, de uitgever die werkt aan SMART LEARNING. Methoden als bron, niet meer als gids.

De Stichting OOK, die Onderzoek naar OnderwijsKwaliteit
organiseert en begeleidt.

Van Loo en partners, het adviesbureau van Math van Loo,
voor trainingen die ondersteunend kunnen zijn bij de kwaliteitsinnovaties.