Hoe werken wij?

Het eerste contact wordt gelegd door onze accountmanagers. Zij presenteren en / of demonstreren het platform aan schoolbestuurders die interesse hebben en denken mee over de meerwaarde ervan voor de school. Op basis van het gesprek wordt een offerte gemaakt.

Als de offerte getekend is richten onze implementatie adviseurs de gekozen modules van het eLoo platform voor de school in. Zij maken heldere afspraken en een tijdspad, zodat beide partijen weten welke verwachtingen er zijn. Belangrijke aandachtspunten zijn: draagvlak, bestaand beleid, gewenste innovatiedoelen, interne communicatie en projectaanpak. Elk implementatietraject bevat ook een instructie, zodat de school zelfstandig met het platform aan de slag kan.

Ons team

HULP NODIG?

Na de instructie blijft eLoo vanzelfsprekend beschikbaar voor vragen, hulp of advies. Ons supportteam is vijf dagen per week van 8:30 – 17:00 bereikbaar. De adviseurs vragen goed door, hebben ervaring met onderwijs en zijn de experts als het gaat over de toepassings- en inrichtingsmogelijkheden. Dat kan telefonisch: 030 – 290 12 55 of per mail:

Team eLoo

Ook werken bij eLoo?

Onze scholen

eLoo ontwikkelt sinds 2014 software voor en in samenwerking met scholen. Het eLoo-platform bestaat uit modules die in de praktijk nodig blijken. Dat komt doordat wij goed te luisteren naar waar scholen behoefte aan hebben. En doordat wij systematisch evalueren. Inmiddels sloten scholen meer dan 1.000 licentiecontracten met eLoo af.

Nieuwsgierig naar hun ervaringen? Wij brengen je graag in contact met schoolleiders die als referent willen optreden.

Bekijk hier welke scholen in Nederland, Vlaanderen en Caribisch Nederland gebruikmaken van de modules. Onze modules zijn tweetalig. Met een druk op de knop van Nederlands naar Engels (or just the other way around). Voor onze Caraïbische scholen hebben we sommige modules vertaald naar Papiaments. Een vertaling naar andere talen is vaak ook mogelijk.

over eLoo

eLoo werkt samen

Wanneer een schoolteam meer vaardigheden nodig heeft, dan kan eLoo daarin voorzien met trainingen. Wij werken daarbij samen met vijf belangrijke partners. Wij garanderen dat hun aanpak en producten aansluiten op ons platform.

ONZE SAMENWERKINGSPARTNERS ZIJN

Het eLoo platform heeft een duidelijke meerwaarde voor AFAS, de belangrijkste HR-software voor het onderwijs.

De Alliantie voor Werkend Onderwijs
voor het opleiden en verder scholen van docenten.

ThiemeMeulenhoff, de uitgever die werkt aan SMART LEARNING. Methoden als bron, niet meer als gids.

over eLoo | Stichting OOK

De Stichting OOK doet onderzoek naar onderwijskwaliteit
en begeleidt scholen hierbij

Van Loo en partners, het adviesbureau van Math van Loo,
voor trainingen die kwaliteitsinnovaties ondersteunen