Hallo, leuk dat je geïnteresseerd bent!

Wil je graag meer informatie of contact met een eLoo adviseur? Laat dan hier je gegevens achter en we nemen zo snel mogelijk contact met je op!

Of scroll naar onder voor meer informatie.


Het eloo platform

Het eLoo platform bestaat uit vier modules voor lesobservaties, professionele ontwikkeling, schoolonderzoeken en een overkoepelende Analysemodule. Samen geven deze modules beter zicht op onderwijsontwikkeling, kwaliteitszorg en het strategisch personeelsbeleid.

De Observatiemodule (DOT) maakt het mogelijk om lessen op een betrouwbare manier te observeren en te analyseren.

De Ontwikkelmodule (BOOT) brengt zicht op professionele ontwikkeling. Het geeft zowel docenten als schoolleiders eigenaarschap over hun ontwikkeling en voorziet hen van houvast en structuur in dit proces.

Met de Onderzoeksmodule (SET) kan elk type onderzoek eenvoudig uitgezet, ingevuld en bekeken worden.

De Analysemodule is een overkoepelende module waarin de data uit de drie modules wordt samengebracht en op uiteenlopende manieren kan worden geanalyseerd en vergeleken.

Aan de slag

Dat kan. Neem contact met ons op en we maken een afspraak en organiseren een interactieve presentatie. Daarin staan jullie ontwikkelplannen centraal. Na die presentatie (op locatie of online) kan je in elk geval in school aan de slag met onze informatie en eventueel met een demo-versie.