Je bekijkt nu Inspiratiesessie AFAS & eLoo

Hoe organiseer je de professionele ontwikkeling van je docenten?

AFAS en e-Loo werken al enkele jaren samen in de onderwijsbranche. Als gecertificeerd partner van AFAS werken we nauwgezet samen en vullen we elkaar aan om de processen binnen jouw onderwijsinstelling te automatiseren, je te helpen aan de continu veranderende wet- en regelgeving te voldoen èn je medewerkers (docenten, onderwijsondersteuners en leidinggevenden) op een plezierige manier in beweging te houden.

Tijdens deze kennissessie hebben we stil gestaan bij deze samenwerking aan de hand van drie verschillende onderwerpen:
•    Wat zijn de voordelen van werken met e-Loo in combinatie met AFAS?
•    Hoe houd je medewerkers op een plezierige manier in beweging?
•    Hoe investeer je het budget en dan met name de NPO-gelden op een duurzame wijze?

De sessie was op dinsdag 12 oktober van 15.00 tot 16.30 uur, in één van de mooie zalen in het AFAS-theater. Na een korte introductie van de gasten zijn dieper in gegaan op de vraag: waarom kiest AFAS voor eLoo en hoe ziet het nieuwe loopbaanplatform van eLoo eruit?

We hebben de gasten bevraagd op de dilemma’s die op dit moment spelen zoals loopbaanontwikkeling, docenten tekort en strategisch HR-beleid en we hebben aandacht besteedt good practices. O.a. teamleider (en projectleider BOOT)  Frits Timmermans  van Frits Philips College heeft vertelt over zijn vertaalslag naar de praktijk met behulp van het eLoo platform. 

Na de inspiratiesessie was er tijd om nog even na te praten en elkaar persoonlijk te bevragen en te informeren.

AFAS (Jacco Weeda en Linda Heikoop) bedankt voor jullie gastvrijheid en hopelijk tot een volgende keer!