Je bekijkt nu Het eLoo platform
eLoo platform. DOT, BOOT, SET, Analysemodule

Het eLoo platform bestaat uit vier modules voor lesobservaties, professionele ontwikkeling, schoolonderzoeken en een overkoepelende Analysemodule. Samen maken deze modules het mogelijk om op een gestructureerde manier te werken aan de kwaliteitsverbetering van jouw onderwijs en de ontwikkeling van de medewerkers. Bekijk hier de nieuwe video waarin we uitleggen wat het eLoo platform voor jou kan betekenen. Of scroll naar onder voor meer informatie over de modules

Observatiemodule

In de Observatiemodule, beter bekend als de Digitale Observatie Tool (DOT) worden lesobservaties digitaal vastgelegd. Een observator geeft op een gevalideerde lijst van indicatoren aan in hoeverre het handelen van een docent aan de standaarden voldoet. Met de Observatietool kunnen ook leerlingenevaluaties worden uitgezet, zelfevaluaties worden ingevuld en collegiale consultaties en audits worden uitgevoerd.

Ontwikkelmodule

De Ontwikkelmodule (BOOT) brengt zicht op professionele ontwikkeling. Het geeft zowel docenten als schoolleiders eigenaarschap over hun ontwikkeling en voorziet hen van houvast en structuur in dit proces. Medewerkers bereiden hun gesprekken voor met een zelfevaluatie, bewijsstukken en met het ophalen van 360° feedback.

Onderzoeksmodule

Met de Onderzoeksmodule (SET, School Enquête Tool) kan elk type onderzoek eenvoudig worden uitgezet, ingevuld en bekeken. Denk aan de verplichte tevredenheidsonderzoeken onder leerlingen, ouders en medewerkers maar ook de NPO Schoolscan kan met de Onderzoeksmodule worden uitgezet. Door de koppeling met Magister, Somtoday en Vensters is het uitzetten van een enquête en het versturen van de resultaten snel gedaan.

Analysemodule

In de overkoepelende Analysemodule komen de gegevens uit de observatie-, ontwikkel- en Onderzoeksmodule samen. Deze gegevens kunnen op uiteenlopende manieren geanalyseerd en vergeleken worden op alle niveaus van je organisatie. Dit biedt inzichten om complexe vraagstukken op te lossen en handvatten om op de juiste manier sturing te geven aan je organisatie.

Meer informatie

Benieuwd naar één of meerdere eLoo modules? Vraag dan een demonstratieversie aan of neem contact met ons op. We voorzien je graag van informatie door middel van een vrijblijvende presentatie. Online of op locatie.