SET: School Enquête Tool

Tevredenheidsonderzoeken leerlingen & ouders

e-Loo is door de VO-Raad erkent als officiële gegevensleverancier voor het uitzetten van de verplichte tevredenheidsonderzoeken voor leerlingen en ouders in het Voortgezet Onderwijs.

In de SET bekijk je live de resultaten, analyseer je de data, om vervolgens zelfstandig te uploaden naar Vensters en www.scholenopdekaart.nl.

Leerlingenevaluaties

Scholen gebruiken de SET ook voor leerlingenevaluaties. Deze evaluaties kunnen uitgezet worden naar alle leerlingen in de school. Wij hebben bijvoorbeeld in mei/juni 2020 een groot onderzoek gedaan naar ‘Afstandsonderwijs’ met 150 scholen, lees hierover op: https://eloo.nl/na-8-weken-afstandsonderwijs/

En docenten gebruiken de SET om zelf een evaluatie (per klas) af te nemen en de leerlingen om hun mening te vragen. Wij zien dat scholen deze optie gebruiken om bijvoorbeeld een nieuwe lesmethode, een onderwijsvernieuwing of een studiereis te evalueren.

Medewerkerstevredenheidsonderzoek (MTO)

Scholen kunnen via SET op een gebruikersvriendelijke manier de eigen medewerkerstevredenheidsonderzoek (MTO) afnemen. Je kunt je eigen filters bepalen en gemakkelijk tussentijds even bekijken of er voldoende respondenten zijn.

Docentenevaluaties

Vanaf september 2020 is het mogelijk in SET om eenvoudig de docenten of een groep docenten te bevragen op specifieke onderwerpen. Door onze koppelingen ben je er altijd zeker van dat alle docenten worden uitgenodigd.