Je bekijkt nu Nog meer ontdekken

De Analysemodule is gekoppeld aan de andere drie modules voor Observeren, Ontwikkelen en Onderzoeken binnen ons eLoo platform. Daardoor worden alle gegevens op het gebied van onderwijskwaliteit, strategisch personeelsbeleid en tevredenheid centraal zichtbaar. Zo biedt eLoo schoolleiders de kans gegevens op uiteenlopende manieren te analyseren en te vergelijken op alle niveaus in de organisatie. Dit biedt inzichten om complexe vraagstukken op te lossen en handvatten om op de juiste manier sturing te geven. Als jouw school gebruikmaakt van module Ontwikkelen maar nog niet van de Analysemodule, bel of mail ons dan voor een korte demo, zodat we jou de voordelen kunnen laten zien.

de gesprekscyclus

De gesprekscyclus maakt onderdeel uit van de module Ontwikkelen die zicht geeft op professionele ontwikkeling. Deze module geeft docenten, ondersteunend personeel en schoolleiders eigenaarschap over hun professionele ontwikkeling en voorziet hen van houvast en structuur in dit proces. Als jouw school nog niet de module Ontwikkelen heeft, zou ik snel een afspraak maken voor een (online)presentatie om je strategisch personeelsbeleid op de kaart te zetten en te monitoren.

Voor vragen en opmerkingen, neem gerust contact met ons op via de mail: support@eloo.nl of via de telefoon: 030 – 290 12 55.