Je bekijkt nu eLoo sluit zich aan bij TSS

eLoo heeft zich aangesloten bij Total Specific Solutions (TSS). TSS heeft softwarebedrijven die zich richten op de educatieve sector in Nederland, Portugal, Zweden, Duitsland, Frankrijk en Polen. eLoo blijft als een onafhankelijke businessunit binnen TSS haar klanten bedienen onder haar eigen naam, met haar eigen product en op de manier waarop klanten dat van ons gewend zijn. De kennis die TSS heeft opgebouwd over het leiden van een succesvol softwarebedrijf gaat ons versterken. Zo kunnen we onze klanten in de toekomst nog beter bedienen.

Abdelmoula Salah, General Manager bij TSS: “We zijn trots om eLoo bij TSS te verwelkomen. Wij hebben al een gedegen kennis van de onderwijssector op internationaal vlak, maar dit is ons eerste software bedrijf in Nederland dat zich volledig richt op deze sector. Het team van eLoo heeft diepgaande kennis van het onderwijs. In samenwerking met scholen hebben zij het platform ontwikkeld dat goed inspeelt op hun behoefte. Hun reputatie als pioniers, in combinatie met hun pragmatische benadering, sluit naadloos aan bij de aanpak van TSS. Ik kijk ernaar uit om het eLoo-team binnen TSS te verwelkomen en samen verder te bouwen aan hun missie om de kwaliteitsontwikkeling in het onderwijs te versnellen.”

Kim Höppener, directeur en voormalig mede-eigenaar van eLoo: “De afgelopen jaren hebben wij een platform ontwikkeld om scholen te ondersteunen met hun onderwijsontwikkeling, kwaliteitszorg en het strategisch personeelsbeleid. Wij zijn trots op het resultaat en de tijd was aangebroken om een volgende stap te zetten In TSS hebben wij een partij gevonden die aansluit bij onze visie. Abdelmoula en zijn collega’s staan klaar om ons te begeleiden en hun ervaring met ons te delen. Als onderdeel van TSS hebben wij de slagkracht om de volgende groeifase van eLoo te realiseren.”

Math van Loo, onderwijsexpert en voormalig mede-eigenaar van eLoo: “Kim en ik zijn in 2013 vanuit betrokkenheid bij het onderwijs gestart met eLoo. We zijn trots dat we 10 jaar na oprichting hier staan. eLoo is een voorbeeld van wat een gepassioneerde groep sectorexperts kan bereiken. We hebben al veel bereikt en zien ook nog veel kansen voor verdere ontwikkeling. In TSS hebben wij een eigenaar gevonden, die perfect past bij ons beeld van een partnerschap met een langetermijnvisie. Dit stelt ons in staat om onze opdrachtgevers nog beter te ondersteunen en onze medewerkers verder te laten groeien. Voor de scholen die met ons werken kunnen we precies hetzelfde blijven doen, wellicht nog veel beter.”

Martin van den Oetelaar, financieel manager en voormalig mede-eigenaar: “Ik ben trots op onze leidende rol binnen de onderwijssector. Dat hebben wij bereikt door een toegewijd en innovatief team en klanten die met ons meedenken, twee zaken die ook bij TSS hoog in het vaandel staan. Vanaf nu zijn wij een zelfstandige business unit binnen de groep en kunnen wij gebruik maken van een grote bibliotheek aan best practices en ervaringen van alle TSS bedrijven. Het belooft een leerzame periode voor ons bedrijf te worden.”