Je bekijkt nu Tevredenheidsonderzoeken en MTO
Empty classroom with tables and chairs in school building

Medewerkerstevredenheid meten?

Op verzoek van een aantal scholen is er in het eerste kwartaal van 2020 een medewerkers­­tevredenheids­onderzoek (MTO) ontwikkeld.

Wij zijn op zoek naar twee scholen die vóór de zomervakantie de MTO gratis willen testen en ons feedback willen geven. Stuur een e-mail naar info@eloo.nl als je interesse hebt en meer details over dit aanbod wilt horen.

Verlenging afname tevredenheidsonderzoeken

In verband met de sluiting van de scholen is het in SET mogelijk gemaakt om de tevredenheidsonderzoeken tot de zomervakantie uit te zetten.

De scholen kunnen de tevredenheidsonderzoeken tot 10 juli bij Vensters aanleveren. Als een school op 1 juli de monitoringsgegevens wilt doorsturen via Vensters naar de inspectie, moeten de resultaten voor 30 juni aangeleverd zijn. De leverdatum voor de Monitoring Sociale Veiligheid naar de inspectie staat vooralsnog gepland op 1 juli. Vensters is met de inspectie in gesprek of er een extra leverdatum ingepland kan worden aan het begin van schooljaar 2020-2021.

Wij adviseren scholen om de tevredenheidsonderzoeken niet tijdens de sluiting op afstand uit te zetten, omdat dit de uitkomst kan beïnvloeden. Aangeraden wordt, ook door Vensters, om te wachten met het onderzoek tot na de schoolsluiting.

Als er vragen zijn betreffende het verplaatsen van geplande onderzoeken, bel of mail gerust met Support.
Wij zijn bereikbaar via support@eloo.nl en 030 – 290 12 55.