Je bekijkt nu Meet nu de tevredenheid!

Scholen opgelet! Van 1 november tot 30 april heb je als school de tijd om ouders en leerlingen de vragenlijst Monitoring Sociale Veiligheid in te laten vullen. Je verstuurt deze eenvoudig via de Onderzoeksmodule van ons eLoo-platform. De resultaten kun je uploaden naar Vensters.

Scholen zijn wettelijk verplicht hun leerlingen en ouders te bevragen op de veiligheid in de school (MSV Monitoring Sociale Veiligheid) en op de tevredenheid van leerlingen. Zo krijg je als school een betrouwbaar beeld van de sfeer en krijg je handvatten om de dialoog aan te gaan met de diverse betrokkenen.

eLoo is door de vo-raad erkend als officiële gegevensleverancier voor de tevredenheids- en veiligheidsonderzoeken op Vensters. De school kiest er zelf voor om de resultaten van deze onderzoeken ook te laten publiceren op Scholen op de kaart. eLoo heeft de vragenlijsten in de Onderzoeksmodule gezet. Via deze module kun je ze eenvoudig uitzetten en de resultaten uploaden naar Vensters. Dit kan tot uiterlijk 16 mei.