Je bekijkt nu Maak kennis met onze nieuwe Commercieel Manager

In de afgelopen tien jaar heeft eLoo zich ontwikkeld van een enkele module tot een volledig geïntegreerd eLoo platform. Een groei die voornamelijk te danken is aan de inzet van een gedreven team met een enorme passie voor het onderwijs. Sinds een aantal weken wordt dit team versterkt door Bart van Luik. Met zijn uitgebreide ervaring in het onderwijs, sales en ICT, brengt Bart een schat aan expertise met zich mee die perfect past bij de ambitieuze doelen voor de toekomst. We stellen hem graag aan je voor.


Passie voor het onderwijs

Bart begon zijn carrière als docent en schoolleider in het Voortgezet Onderwijs, waarbij hij na 13 jaar de overstap maakte naar de ICT-sector. Omdat hij zijn passie voor het onderwijs toch niet helemaal los kon laten, ging hij aan de slag bij TeleTOP, itslearning en de Iddink Group (Sanoma Learning). Hier startte hij als onderwijskundig adviseur en ging vervolgens aan de slag als key accountmanager. “Op deze manier kon ik, vanuit mijn ervaring op het snijvlak van onderwijs, organisatie en ict, echt iets betekenen voor leerlingen en docenten en een bijdrage leveren aan het verbeteren van de kwaliteit van het onderwijs.” Aldus Bart.


Kennismaking met eLoo

Toen Bart een aantal jaren geleden kennismaakte met de modules van eLoo, zag hij direct de potentie van het platform en herkende de cruciale rol die lesobservaties en strategisch HR spelen binnen de kwaliteitscultuur van onderwijsorganisaties. Bart benadrukt: “Het stimuleren van een feedbackcultuur onder docenten is essentieel voor onderwijskundige groei binnen onderwijsorganisaties. Het unieke aan het eLoo platform is dat het, door de samenhang van verschillende modules, data genereert om complexe onderwijskundige vraagstukken op te lossen”

Het eLoo platform

Het eLoo platform bestaat uit modules voor lesobservaties, professionele ontwikkeling, schoolenquêtes en een analysemodule. Door de samenhang van de modules geeft het eLoo platform zicht op de kwaliteit van het onderwijs. Zo kunnen de resultaten van de lesobservaties bijvoorbeeld terugkomen in de Ontwikkelmodule als onderbouwing of als uitgangspunt van je professionaliseringsplan. En doordat de gegevens van alle modules samenkomen in de Analysemodule, kun je data naast elkaar leggen en hiermee een aanzet geven om complexe vragen die binnen je organisatie spelen, te beantwoorden.


Samen met scholen groeien

Bart brengt niet alleen een schat aan ervaring in het onderwijs, sales en ICT met zich mee, maar ook een diepgaande overtuiging dat de klant centraal moet staan. Zijn benadering draait niet alleen om verkoop, maar vooral om het begrijpen van de behoeften van de klant en samen met scholen te kijken naar manieren om te groeien.

We zijn ontzettend blij dat Bart ons team komt versterken als Commercieel Manager. Wil je meer weten over het eLoo platform of wil je een keer kennismaken met Bart? Stuur dan een mailtje naar bart@eloo.nl