Je bekijkt nu eLoo groeit! Kom jij ons team versterken?
werken bij eLoo onderwijs software banen

Steeds meer scholen maken gebruik van het eLoo platform. Daar zijn we erg trots op! Om deze groei in goede banen te leiden, zijn we op zoek naar versterking. Wij zoeken onder andere extra accountmanagers om ons salesteam te ondersteunen. Ben jij een enthousiaste en gedreven salesprofessional met een passie voor onderwijs? Dan is de functie als accountmanager bij eLoo iets voor jou!

YouTube player

Jouw opdracht

Met jouw kennis over het onderwijs als basis adviseer jij als accountmanager bij eLoo scholen over het eLoo platform zodat zij beter zicht krijgen op hun onderwijsontwikkeling, kwaliteitszorg en het strategisch personeelsbeleid. Je benadert scholen en zorgt voor uitbreiding van duurzame relaties in het voortgezet onderwijs. Daarnaast informeer je bestaande klanten over alle mogelijkheden die eLoo kan bieden en zorg je voor upselling mogelijkheden.

Na 1 jaar ken en verkoop jij het volledige eLoo-platform en heb jij je eigen klantenbestand opgebouwd. Met het bezoeken van 5-8 scholen per week weet jij je omzettarget te realiseren. Hiermee draag je bij aan de groeiambities van eLoo!

“Kom jij ons salesteam versterken zodat we scholen nog beter kunnen ondersteunen op de gebieden van onderwijsontwikkeling, kwaliteitszorg en strategisch personeelsbeleid?”

Bart van Luik, Commercieel manager

ambitie

eLoo ontwikkelt sinds 2014 software voor en in samenwerking met scholen. Het eLoo platform bestaat uit modules die in de praktijk nodig blijken om de kwaliteitsontwikkeling van het onderwijs te waarborgen. Het is dan ook de ambitie van eLoo om binnen 5 jaar 80% van het voortgezet onderwijs te ondersteunen met het eLoo platform. Daarnaast heeft eLoo in die periode zijn intrede gemaakt in het MBO waardoor de kwaliteit van onderwijs in Nederland en Vlaanderen nog beter te monitoren en verbeteren is.

Nieuwsgierig?

Ben je nieuwsgierig geworden en wil je graag meer informatie? Kijk dan op de website van Velde. Zij ondersteunen ons met de werving en selectie van de juiste accountmanagers.