Je bekijkt nu De leerling als spiegel

Als docent draag je bij aan de brede ontwikkeling van leerlingen en studenten. De vraag is: wat werkt, wat werkt niet en waar kan het beter? Op school heb je een groot aantal spiegels rondlopen die antwoord kunnen geven op die vragen. Feedback vragen en spiegelen aan leerlingen, studenten en elkaar, geeft meerwaarde voor docent en schoolleider.

Het thema van het vo-congres van dit jaar is: generatie Z, geboren tussen 1997 en 2010, en generatie Alpha, geboren na 2010. Wat drijft, motiveert en inspireert deze generatie? En wat betekent dat voor ons werk als leraar, schoolleider en bestuurder? ELoo liet zich inspireren door dit thema en startte een podcastserie.

In deze aflevering vertelt Tamara waarom ze feedback geven belangrijk vindt, wat voor haar werkt en welke tips ze heeft voor haar docenten.

In deze aflevering vertelt Melina waarom ze feedback geven belangrijk vindt, wat voor haar werkt en welke tips ze heeft voor haar docenten.

FEEDBACK VAN LEERLINGEN

In de modules op het eLoo platform is de mogelijkheid om leerlingen om feedback te vragen geïntegreerd. Meer weten? Lees dit artikel: Leerlingevaluaties.

Wil je meer weten over ons platform? We laten je graag een presentatie of demo zien!